אני לא צועקת אני רק אומרת : קטעי מחשבות של אמא עייפה
מחבר/ת: ויטלזון-יעקבס, רביטל![אני לא צועקת אני רק אומרת : קטעי מחשבות של אמא עייפה אני לא צועקת אני רק אומרת : קטעי מחשבות של אמא עייפה](https://master.library.org.il/ext_image.php?q=http://www.icl-catalog.org.il/multimedia/2023/8/23/23-2304f.jpg)
![אני לא צועקת אני רק אומרת : קטעי מחשבות של אמא עייפה אני לא צועקת אני רק אומרת : קטעי מחשבות של אמא עייפה](https://master.library.org.il/ext_image.php?q=http://www.icl-catalog.org.il/multimedia/2023/8/23/23-2304b.jpg)
תקציר:
למה דווקא את צריכה להחזיר את הבייביסיטר הביתה? איך מתכננים בת מצווה באמצע שנת קורונה? איך שורדים סגר עם חמישה ילדים? כמה סוגים של סבתות יש והאם החיוני באמת חיוני?
חשבתן שלהיות אישה, עצמאית, בעיצומו של משבר גיל הארבעים ואמא לחמישה זה מאתגר? אז קחו את כל זה ותוסיפו מגפה עולמית. באסופה חדשה מטוריה חוזרת רביטל ויטלזון־יעקבס לשנים האחרונות והדרמטיות שעברו על כולנו, ושבה מהן עם תובנות קורעות מצחוק ונוגעות ללב בה בעת, שמחות קטנות של ימי חולין ורגעים של מנוחת צהריים קדושה. אוסף זה חותם עשור של כתיבת טור שבועי ב"מקור ראשון", והוא מציע תובנה אחת, גדולה ומהותית: יבורך הגיל.
רביטל ויטלזון יעקבס היא סטנדאפיסטית וכותבת, המברכת מדי ערב על הבית, האיש, הילדים ומכונת הכביסה. שני אוספי הטורים הקודמים, "תגידי מה את רוצה" ו"למה דווקא אני" מכרו אלפי עותקים וב־2023 הצטרף לרשימת רבי המכר מפרי עטה, הרומן הראשון שלה: "פי שניים."
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
עותקים
מספר | מיקום | מס' מיון | סימן מדף | כרך |
---|---|---|---|---|
59684 | עיון-השאלה | 649 | ויט |